Πως να βρεις ρολά ασφαλείας για γκαραζόπορτες σε χαμηλές τιμές

Πως θα πετύχετε χαμηλές τιμές και κόστη για ρολά ασφαλείας καταστημάτων

Η ασφάλεια ενός καταστήματος είναι κάτι το πολύ σημαντικό στις μέρες μας, αφού μία διάρρηξη μπορεί να προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα στον ιδιοκτήτη της, προβλήματα από τα οποία μπορεί και να μην καταφέρει να ανακάμψει ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε περνάμε μια πολύ δύσκολη εποχή από οικονομική άποψη και είναι πολύ δύσκολο να έχει κανείς χρήματα στην άκρη ή να πάρει κάποιο δάνειο για να καταφέρει να ανακάμψει μετά από μία καταστροφή.rola-asfaleias-garazoportes-times

Ενώ όμως πολλές επιχειρήσεις αναγνωρίζουν την σημασία της ασφάλειας, δεν είναι λίγες αυτές που διστάζουν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις επειδή πολύ απλά δεν έχουν τα χρήματα ή καλύτερα, πιστεύουν ότι δεν θα έχουν τα χρήματα που χρειάζεται για να θωρακιστούν σωστά. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα κατάστημα ή μία επιχείρηση μπορεί να θωρακιστεί αρκετά μόνο με ένα μέτρο ασφαλείας: τα ρολά ασφαλείας. Τα ρολά ασφαλείας στην ουσία δημιουργούν ένα φυσικό εμπόδιο ανάμεσα στον κλέφτη και το κατάστημα. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία, είναι το γεγονός ότι τα ρολά ασφαλείας δεν είναι και τόσο ακριβά ή κοστοβόρα. Ας δούμε λοιπόν πως θα βρείτε χαμηλές τιμές και κόστη για ρολά ασφαλείας καταστημάτων.

Κάντε έρευνα

Όπως με όλες τις αγορές σας, καλό θα ήταν να κάνετε λίγη έρευνα πριν να καταλήξετε σε κάποια επιχείρηση που θα σας προμηθεύσει με ρολά ασφαλείας. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις στις μεγάλες πόλεις, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν και μεγάλες διαφορές στις τιμές ανάμεσα στις επιχειρήσεις, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο να σας δώσει μία αρκετή καλή τιμή και μία άλλη να σας δώσει ακόμη χαμηλότερη, ειδικά αν ενημερώσετε ότι έχετε ρωτήσει και σε άλλες επιχειρήσεις. Με άλλα λόγια, με λίγη έρευνα σίγουρα θα βρείτε ρολά που να ταιριάζουν τόσο στην επιχείρηση σας, την τσέπη σας αλλά και το είδος που ψάχνετε. Ξεκινήστε το ταξίδι της έρευνας από τις μηχανές αναζήτησης ψάχνοντας ακριβώς αυτό που σας ενδιαφέρει όπως: ρολά γκαραζόπορτες τιμές και θα εκπλαγείτε με τα πόσες λύσεις θα ανακαλύψετε.

Επικεντρωθείτε στα απαραίτητα

Τα κόστη των ρολών ασφαλείας εξαρτώνται από αρκετούς παράγοντες, όπως από τον τύπο, το υλικό και το αν είναι αυτόματα ή όχι. Να ξέρετε ότι τα πιο ακριβά ρολά δεν είναι πάντα τα καλύτερα για την επιχείρηση σας, αφού ο κάθε τύπος ρολού περιορίζει την ορατότητα σε κάποιο βαθμό. Τα ρολά κλειστού τύπου που είναι συνήθως και τα πιο ακριβά κρύβουν τελείως την βιτρίνα του καταστήματος, οπότε δεν είναι καλή λύση για κάποιο κατάστημα που βασίζεται στη βιτρίνα του για να προσελκύσουν πελάτες. Επιπλέον, οι αυτοματισμοί είναι μία πολυτέλεια και τίποτα παραπάνω και προσθέτουν και κόστος στη συντήρηση αφού θα πρέπει να ελέγχονται τόσο τα ίδια τα ρολά όσο και ο μηχανισμός ανοίγματος. Μπορείτε δηλαδή να κρατήσετε χαμηλό το κόστος των ρολών σας αποφεύγοντας τα περιττά έξοδα και επιλέγοντας τη κατάλληλη λύση για την επιχείρηση σας.

Ψάξτε για προσφορές – πακέτα

Σημαντικό μέρος του κόστους των ρολών είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσει κανείς για την τοποθέτηση τους. Αν λοιπόν θέλετε να κρατήσετε το κόστος των ρολών σας όσο πιο χαμηλό γίνεται, ψάξτε για προσοφορές – πακέτο, σηλαδή για προσφορές που θα περιλαμβάνουν στη τιμή τους και το κόστος της τοποθέτησης. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που θα κάνουν μία τέτοια προσφορά, κυρίως λόγω του ανταγωνισμού. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν είναι απίθανο να βρείτε και καταστήματα που θα αναλάβουν τη τοποθέτηση δωρεάν.

Μελετήστε πριν πάτε στη επιχείρηση ρολών

Όπως είπαμε και πριν, οι τιμές και τα κόστη των ρολών εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και μπορούν να ανέβουν πολύ αν γίνουν αλλαγές σε αυτούς. Εννοείται ότι μία επιχείρηση θα προσπαθήσει να σας πουλήσει τα πιο ακριβά της προϊόντα, αφού σκοπός της είναι να έχει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από εσάς. Αν πάτε απροετοίμαστοι, μπορεί να την «πατήσετε» και να καταλήξετε με ρολά που είναι πολύ ακριβότερα απ’ όσο θα έπρεπε. Φροντίστε λοιπόν να μάθετε κάποια βασικά πράγματα για τα ρολά, όπως ας πούμε ποιοι είναι οι τύποι τους και σε ποιες επιχειρήσεις ταιριάζουν καλύτερα, για να μην ξοδέψετε παραπάνω απ’ όσο πρέπει.